Montessoriförskolan Våra Barn Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Montessoriförskolan Våra Barn Ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Huddinge. Det är nämligen den kommunen som Montessoriförskolan Våra Barn Ekonomisk förening finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Montessoriförskolan Våra Barn Ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Montessoriförskolan Våra Barn Ekonomisk förening som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-06-12.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tingsv. 5, 141 62, Huddinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Montessoriförskolan Våra Barn Ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7114579.

Huddinge arbetar för att verksamheter som Montessoriförskolan Våra Barn Ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Montessoriförskolan Våra Barn Ekonomisk förening. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Föreningen har till ändamål att driva en föräldrakooperativ för- skola med heldagsomsorg enligt Montessoripedagogiken för medlemmarnas barn.

Firmatecknare för Montessoriförskolan Våra Barn Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Montessoriförskolan Våra Barn Ekonomisk förening och det är följande personer, Almerfors, Nils Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolander, Mats Lennart som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Annakaisa som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Enar, Lisa Amanda som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Marklund, Karin Maria Louisa som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson Nordlöf, Silja Elisabeth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot.Ramsten, Jonas Robert som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ros, Björn Magnus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Eva Anna Christina som är född 1963 och har titeln Suppleant.Wiik, Magdalena Irene Josefine som är född 1980 och har titeln Suppleant.

Organisationsnummer för Montessoriförskolan Våra Barn Ekonomisk förening är 769601-5705.