Daniel Trobells Instrument & ljud

Stockholms län

Information

I Huddinge finns det ett Enskild firma som heter Daniel Trobells Instrument & ljud. Det finns flera bolag som liknar Daniel Trobells Instrument & ljud i Stockholms län. Huddinge är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Daniel Trobells Instrument & ljud är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-12-17 så har Daniel Trobells Instrument & ljud varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Daniel Trobells Instrument & ljud och det finns fler bolag som är det i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med Daniel Trobells Instrument & ljud så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Daniel Trobells Instrument & ljud så kan ni göra det på 08-7712970.

Produktion, konsultation, uthyrning, transport, försäljning, installation och service av alla typer av instrument och ljudanläggningar. Uthyrning av musiker samt studio-, live- och transporttekniker samt allt med samtliga ovan nämnda verksamheter förenligt arbete.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Trobell, Daniel som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Daniel Trobells Instrument & ljud har 730921-XXXX som sitt organisationsnummer.