Improve fönster/bygg

Stockholms län

Information

710705-XXXX är organisationsnummer för företaget Improve fönster/bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Improve fönster/bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Huddinge som är den kommunen som Improve fönster/bygg finns i.

Improve fönster/bygg har varit registrerat sedan 2009-03-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Improve fönster/bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-03-05.

Improve fönster/bygg är och det finns flera bolag i Huddinge som också är .

Firmatecknare för Improve fönster/bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Improve fönster/bygg så kan ni göra det på telefon genom 070-4534471 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet, demontering, montering av fönster.

Det finns olika personer som har en koppling med Improve fönster/bygg och det är Sladzevskis, Jelena som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,