Jennebrants Plåtslageri

Stockholms län

Information

701121-XXXX är organisationsnummer för företaget Jennebrants Plåtslageri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jennebrants Plåtslageri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Huddinge som är den kommunen som Jennebrants Plåtslageri finns i.

Jennebrants Plåtslageri har varit registrerat sedan 2006-03-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jennebrants Plåtslageri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-30.

Jennebrants Plåtslageri är och det finns flera bolag i Huddinge som också är .

Firmatecknare för Jennebrants Plåtslageri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jennebrants Plåtslageri så kan ni göra det på telefon genom 073-7672965 eller genom brev på följande adress:

Tak och ombyggnadsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Jennebrants Plåtslageri och det är Jennebrant, Carl Kenneth som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,