KIMBER COMPUTER CONSTRUCTIONS

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Huddinge och KIMBER COMPUTER CONSTRUCTIONS är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och KIMBER COMPUTER CONSTRUCTIONS är ett av dem. Statusen för KIMBER COMPUTER CONSTRUCTIONS är att Bolaget är aktivt.

KIMBER COMPUTER CONSTRUCTIONS är ett Enskild firma och skapades 1989-12-27. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Huddinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som KIMBER COMPUTER CONSTRUCTIONS ska trivas.

KIMBER COMPUTER CONSTRUCTIONS är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Huddinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av musik och hemelektronik

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KIMBER COMPUTER CONSTRUCTIONS är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är KIMBER COMPUTER CONSTRUCTIONS och det finns flera bolag som är det idag i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med KIMBER COMPUTER CONSTRUCTIONS så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med KIMBER COMPUTER CONSTRUCTIONS är KIMBER, MIKU VIRGO JIMMY som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KIMBER COMPUTER CONSTRUCTIONS har 690301-XXXX som sitt organisationsnummer.