Gardindags Susanne Lööv

Stockholms län

Information

690118-XXXX är organisationsnummer för företaget Gardindags Susanne Lööv. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gardindags Susanne Lööv är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Huddinge som är den kommunen som Gardindags Susanne Lööv finns i.

Gardindags Susanne Lööv har varit registrerat sedan 2006-06-07 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gardindags Susanne Lööv så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-17.

Gardindags Susanne Lööv är och det finns flera bolag i Huddinge som också är .

Firmatecknare för Gardindags Susanne Lööv är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gardindags Susanne Lööv så kan ni göra det på telefon genom 08-942384 eller genom brev på följande adress:

Konsultationer och offerering hos kunder samt sömnad av gardiner och andra textila inredningsdetaljer. Även montering av gardiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Gardindags Susanne Lööv och det är Löv, Susanne Maria Elisabet som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,