Huddinge Puts och Platt

Stockholms län

Information

680405-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Huddinge Puts och Platt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Huddinge Puts och Platt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Huddinge som är den kommunen som Huddinge Puts och Platt finns i.

Huddinge Puts och Platt har varit registrerat sedan 1995-05-05 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Huddinge Puts och Platt så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Huddinge Puts och Platt är och det finns flera verksamheter i Huddinge som också är .

Firmatecknare för Huddinge Puts och Platt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Huddinge Puts och Platt så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggfirma.

Det finns olika personer som har en koppling med Huddinge Puts och Platt och det är Fredriksson, Lars Patrik som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,