Micke Lindholms Dekorations Måleri

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Huddinge och Micke Lindholms Dekorations Måleri är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Micke Lindholms Dekorations Måleri är ett av dem. Statusen för Micke Lindholms Dekorations Måleri är att Bolaget är aktivt.

Micke Lindholms Dekorations Måleri är ett Enskild firma och skapades 1999-10-19. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Huddinge där företaget finns i jobbar för att företag som Micke Lindholms Dekorations Måleri ska trivas.

Micke Lindholms Dekorations Måleri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Huddinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Sedvanligt måleri samt dekorationsmåleri såsom ådring och marmorering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Micke Lindholms Dekorations Måleri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Micke Lindholms Dekorations Måleri och det finns flera företag som är det idag i Huddinge.

Vill man komma i kontakt med Micke Lindholms Dekorations Måleri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7552748.

.

De som är på något sätt har med Micke Lindholms Dekorations Måleri är Lindholm, Kaj Mikael som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Micke Lindholms Dekorations Måleri har 671123-XXXX som sitt organisationsnummer.