Arenateknik & Teleteknik D. Friberg

Stockholms län

Information

670617-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Arenateknik & Teleteknik D. Friberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arenateknik & Teleteknik D. Friberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Huddinge som är den kommunen som Arenateknik & Teleteknik D. Friberg finns i.

Arenateknik & Teleteknik D. Friberg har varit registrerat sedan 1989-09-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arenateknik & Teleteknik D. Friberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Arenateknik & Teleteknik D. Friberg är och det finns flera verksamheter i Huddinge som också är .

Firmatecknare för Arenateknik & Teleteknik D. Friberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Arenateknik & Teleteknik D. Friberg så kan ni göra det på telefon genom 08-6082080 eller genom brev på följande adress:

Företaget ska bedriva försäljning, installation, uthyrning och service av proffisionella ljud- och bildanläggningar för publika miljöer samt övriga arenasystem och närliggande teknik jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arenateknik & Teleteknik D. Friberg och det är Friberg, Daniel Eric som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,