Engelbrekt Keramik Ateljé & Kursverksamhet

Stockholms län

Information

Engelbrekt Keramik Ateljé & Kursverksamhet är en verksamhet som finns i Huddinge. I Engelbrekt Keramik Ateljé & Kursverksamhet finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engelbrekt, Eva Marie som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Engelbrekt Keramik Ateljé & Kursverksamhet så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Engelbrekt Keramik Ateljé & Kursverksamhet på telefon 08-7711222.

Keramisk framställning av bruksgods, konstnärlig verksamhet, kursverksamhet i keramik.

Idag är Engelbrekt Keramik Ateljé & Kursverksamhet av bolagstypen Enskild firma.

Engelbrekt Keramik Ateljé & Kursverksamhet är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Huddinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Engelbrekt Keramik Ateljé & Kursverksamhet innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-11-08 och Engelbrekt Keramik Ateljé & Kursverksamhet är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-11-08.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Engelbrekt Keramik Ateljé & Kursverksamhet så är det följande:

Engelbrekt Keramik Ateljé & Kursverksamhet har 670424-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.