Solfagra redovisningsbyrå

Stockholms län

Information

670210-XXXX är organisationsnummer för bolaget Solfagra redovisningsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Solfagra redovisningsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Huddinge som är den kommunen som Solfagra redovisningsbyrå finns i.

Solfagra redovisningsbyrå har varit registrerat sedan 2008-11-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Solfagra redovisningsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-13.

Solfagra redovisningsbyrå är och det finns flera bolag i Huddinge som också är .

Firmatecknare för Solfagra redovisningsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Solfagra redovisningsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 08-7749215 eller genom brev på följande adress:

Redovisning.

Det finns olika personer som har en koppling med Solfagra redovisningsbyrå och det är Elfver, Sofia Magdalena som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,