Miljö o energikonsult i Sverige

Stockholms län

Information

Miljö o energikonsult i Sverige är ett av många verksamheter som finns i Huddinge. Det är nämligen den kommunen som Miljö o energikonsult i Sverige finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Miljö o energikonsult i Sverige är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan -0001-11-30.

Miljö o energikonsult i Sverige som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-09-10. Men sedan 2008-11-27 så har Miljö o energikonsult i Sverige varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Miljö o energikonsult i Sverige så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7110120.

Huddinge arbetar för att verksamheter som Miljö o energikonsult i Sverige ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Miljö o energikonsult i Sverige. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Bygg och transport, kommissionsuppdrag, försäljning av larm- produkter, personlarm, saklarm, billarm, hemlarm, bilsäkerhet, stereo, tv och video tillhörande tillbehör. Hud och hårprodukter. Försäljning och installation av avfallskvarnar. Försäljning och installation av belysning. Försäljning och installation av värmepumpar. Tillhandahållande av VVS-arbeten och brunnsborrning. Gräv-, schakt- och dräneringsarbeten.

Firmatecknare för Miljö o energikonsult i Sverige är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Miljö o energikonsult i Sverige och det är följande personer, Danzmayr, Joakim Heinrich Benjamin som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Miljö o energikonsult i Sverige är 630616-XXXX.