Ormet Rallar - Ordbyrå

Stockholms län

Information

620522-XXXX är organisationsnummer för företaget Ormet Rallar - Ordbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ormet Rallar - Ordbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Huddinge som är den kommunen som Ormet Rallar - Ordbyrå finns i.

Ormet Rallar - Ordbyrå har varit registrerat sedan 1994-05-05 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ormet Rallar - Ordbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ormet Rallar - Ordbyrå är och det finns flera bolag i Huddinge som också är .

Firmatecknare för Ormet Rallar - Ordbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ormet Rallar - Ordbyrå så kan ni göra det på telefon genom 08-255435 eller genom brev på följande adress:

Copywriting, översättning och korrekturläsning.

Det finns olika personer som har en koppling med Ormet Rallar - Ordbyrå och det är Une, Björn Håkan som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,