FULLERSTA GLAS & METALLSERVICE

Stockholms län

Information

620325-XXXX är organisationsnummer för verksamheten FULLERSTA GLAS & METALLSERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FULLERSTA GLAS & METALLSERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Huddinge som är den kommunen som FULLERSTA GLAS & METALLSERVICE finns i.

FULLERSTA GLAS & METALLSERVICE har varit registrerat sedan 1993-04-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FULLERSTA GLAS & METALLSERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

FULLERSTA GLAS & METALLSERVICE är och det finns flera verksamheter i Huddinge som också är .

Firmatecknare för FULLERSTA GLAS & METALLSERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med FULLERSTA GLAS & METALLSERVICE så kan ni göra det på telefon genom 08-6082261 eller genom brev på följande adress:

Glasmästeri, smide och bilreparationer

Det finns olika personer som har en koppling med FULLERSTA GLAS & METALLSERVICE och det är Österberg, Juri Lasse som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,